top of page
WhatsApp Image 2024-01-26 at 17.32.16.jpeg

Ontdek de ontembare kracht van Scase fietsen - doordrenkt met een grenzeloze passie voor het wielrennen!

Welkom bij Scase fietsen, waar passie voor het wielrennen en uitgebreide kennis samenkomen om de ultieme rijervaring te creëren. Voor ons is wielrennen meer dan een sport; het is een levensstijl, een roeping die diep geworteld is in ons DNA.
 

Met een toegewijde focus op vakmanschap en innovatie, bieden we bij Scase fietsen niet alleen frames en onderdelen, maar een complete beleving op twee wielen. Onze fietsen zijn gebouwd met een ongeëvenaarde kennis van materialen, aerodynamica en ergonomie, waardoor elke rit moeiteloos aanvoelt, of je nu over de weg raast of bergpassen bedwingt.

Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint, onze passie en expertise staan ​​voor je klaar om je te begeleiden op je fietsavontuur. Sluit je aan bij de Scase-familie en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het wielrennen, aangedreven door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, prestaties en plezier op de weg.

PRODUCTS

Racefietsen

De Scase AR1 is een meesterwerk op het gebied van racefietsen, ontworpen met het oog op prestaties en comfort. Hier zijn enkele van de indrukwekkende specificaties:
 

 1. Frame: Het frame van de Scase AR1 is vervaardigd van hoogwaardig carbon, wat zorgt voor een optimale combinatie van stijfheid, lichtgewicht en responsiviteit.

 2. Aandrijving: Uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn, zoals een Shimano 105 Di2 of naar keuze te bapelen, biedt de Scase AR1 soepele en nauwkeurige schakelingen, zelfs onder hoge belasting.

 3. Wielen: De AR1 wordt standaard geleverd met hoogwaardige carbon Utile wielen, die zorgen voor een uitstekende aerodynamica en responsiviteit, waardoor je moeiteloos door de lucht snijdt.
   

Al met al biedt de Scase AR1 een compromisloze rijervaring, waarbij elke component zorgvuldig is gekozen om maximale prestaties en comfort te garanderen, of je nu een wedstrijdrijder bent of gewoon geniet van lange toertochten.

AR-1

De Scase ARP1 is een meesterwerk op het gebied van racefietsen, ontworpen voor de wedstrijdrenner. Hier zijn enkele van de indrukwekkende specificaties:
 

 1. Frame: Het frame van de Scase ARP1 is vervaardigd van hoogwaardig carbon, wat zorgt voor een optimale combinatie van stijfheid, lichtgewicht en responsiviteit.

 2. Aandrijving: Uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn, zoals een Shimano 105 Di2 of naar keuze te bapelen, biedt de Scase ARP1 soepele en nauwkeurige schakelingen, zelfs onder hoge belasting.

 3. Wielen: De ARP1 wordt standaard geleverd met hoogwaardige carbon Utile wielen, die zorgen voor een uitstekende aerodynamica en responsiviteit, waardoor je moeiteloos door de lucht snijdt.

 4. Powermeter: Deze ARP1 beschikt standaard over een powermeter, waarbij je zou steeds over al uw data beschikt tijdens uw trainingstochten of wedstrijden.
   

Al met al biedt de Scase ARP1 een compromisloze rijervaring, waarbij elke component zorgvuldig is gekozen om maximale prestaties te garanderen.

ARP-1

bottom of page